HET CONCEPT

DE LEUKSTE KINDERBOEKEN VOOR DE BESTE TAALONTWIKKELING

Wat leuk dat je op bezoek bent bij Jungle the Bungle. Jungle the Bungle biedt geïllustreerde kinderboeken in meerdere talen aan voor dreumesen, peuters en kleuters. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat kinderen tussen de 0-6 jaar een bijzonder vermogen hebben om taal te leren. Geen wonder dat steeds meer basisscholen in groep 1 al beginnen met het leren van een tweede taal, zoals Engels of Spaans. Jungle the Bungle wil kinderen helpen, door ze op een leuke manier kennis te laten maken met een tweede taal. Daarom bieden wij leuke educatieve kinderboekjes aan vol met avonturen over de bewoners van het Jungle the Bungle bos, waarbij kinderen kunnen leren over de wondere wereld van dieren, topografie en talen. Elk dier heeft zijn eigen karaktereigenschappen waarin kinderen zich kunnen herkennen. Klaar om al onze dierenvrienden van Jungle the Bungle te ontmoeten?

Onze Avonturen

STEUN KANSARME KINDEREN MET JE AANKOOP

Onze mening? Dat ieder kind in de wereld recht heeft op plezier en educatie. Het is één van de pijlers van Jungle the Bungle. Daarom geven we bij ieder verkocht product een boek cadeau aan een kansarm kind. Met jouw aankoop doe je dus niet alleen je eigen kind plezier, maar ook een ander minder bedeeld kind! Via deze website en social media houden wij je op de hoogte aan welke goede doelen wij de boeken schenken.

Ook verkrijgbaar bij:

Online o.a. verkrijgbaar bij Bol.com, Ako, ECI en Bruna. Liever eerst even doorbladeren? Dat kan in de volgende winkels:

Nieuws

OVER ONS

Hoi, ik ben de bedenker van dit meertalige concept. Leuk dat je een kijkje neemt op de site van Jungle the Bungle. Zelf ben ik tweetalig opgevoed en doordat ik op jonge leeftijd zowel Nederlands als Spaans sprak heb ik veel affiniteit met talen. Het idee voor de meertalige boeken van Jungle the Bungle is ontstaan omdat ik gemerkt heb dat (juist hele) jonge kinderen talen en kennis moeiteloos tot zich nemen. Als jonge moeder van een tweeling zag ik dat er niet veel leuke boeken waren die spelenderwijs inspelen op het ontwikkelen van de taalgebieden in de hersenen. Dat voorlezen goed is voor kinderen is al bekend bij de meeste ouders. En er zijn steeds meer onderzoeken die aantonen dat zeer jonge kinderen ontzettend makkelijk nieuwe talen leren. Na je 10e jaar neemt het vermogen om van binnenuit talen te leren al wat af en na je 15e is het eigenlijk verdwenen en moet je best veel moeite doen om je een nieuwe taal eigen te maken. Carolina Bongers - Auteur